Hvor registrerer jeg min virksomhed? - iværksætter-guide

Hvor registrerer jeg min virksomhed?


Registreringen af en PMV foregår på Virk.dk ligesom alle andre registreringer af virksomheder.

Pr. 1. september 2014 skal man registrere alle virksomheder digitalt. Det betyder, at du ikke længere kan indsende papirblanketter, men at du i stedet skal benytte NemID eller digital signatur. Indsender du en blanket, vil den blive afvist, og der vil ikke ske nogen registrering.


Registreringen varer i 3 år, hvorefter den automatisk afregistreres. 
Du advares inden af et brev i din digitale postkasse. 
Hvis du stadig driver din virksomhed, kan du forlænge den i yderligere 3 år, eller omdanne den til en personlig ejet virksomhed. 
Du kan også vælge at afregistrere din virksomhed før tid.

1 kommentar :

  1. lån! lån!! lån!!!
    Er du på udkig efter et velrenommeret og akkrediteret privatlånsselskab, der giver lån til livstidsmulighed. Vi tilbyder alle typer lån på en meget hurtig og nem måde, personlige lån, billån, realkreditlån, studielån, virksomhedslån, investeringslån, gældskonsolidering og meget mere. Er du blevet afvist af banker og andre finansielle institutioner? Har du brug for et konsolideringslån eller et pant? Se ikke mere som om vi er her for at gøre alle dine økonomiske problemer til en fortid. Vi udlåner midler til enkeltpersoner og virksomheder, som har brug for økonomisk bistand med en sats på 2%. Ingen socialsikringsnummer kræves og ingen kreditcheck kræves, 100% garanteret. Jeg vil bruge dette medium til at informere dig om, at vi leverer pålidelig og støttende assistance, og vi vil med glæde tilbyde dig et lån.
    Send os så en mail til: (amandaafredoloan42@gmail.com) for at ansøge om lån

    SvarSlet