iværksætter-guide: Før opstart

Før opstart

Beslutningen.
Det kan være en svær beslutning man skal træffe.
Der er mange overvejelser man skal gøre sig før, jeg mener at man skal tage valget og starte som selvstændig.

·        Økonomien. Kan ens privat økonomi klare, at man muligvis ikke får nogle eller få penge udbetalt end man plejer at få.

·        Familien. Baglandet skal være i orden, så man ikke skal gå og bekymre sig, om ens familie nu også mener, det er en god ide at være selvstændig.  Og de er villige til at satse på din ide.

·        Troen på ideen. Man skal virkelig tro på sig selv og ideen, hvis ikke: kan man risikere at man står i en situation som, kan være svær at komme helskindet ud af det. (Kontrakter, Banklån, Leasing,)

·        Konkurrence. Hvor meget konkurrence er der, hvor svært er det at få din ide ud til kunderne. Hvor store er konkurrenterne f.eks. i mit tilfælde hvor jeg stod mellem at skulle køre for mig selv, eller leje mig ind hos en af de store på markedet, det var svært at skaffe nok kunder, så jeg valgte at leje mig ind.

·        Tiden. Hvornår man vælger at starte er også vigtig, (der nok ikke så mange kunder, hvis man vil starte en is butik og så starter om vinteren). Men der er ingen gudeline hvornår man starter, det bestemmer man jo selv, man skal bare lige tænke på hvornår kunderne er der.

Ingen kommentarer :

Send en kommentar