iværksætter-guide: Opstart

Opstart

Der er ingen regler hvordan, og i hvilken rækkefølge man vælger at gøre det.
Giv dig god tid.
Dette var min fremgangsmåde.


            1. Virksomheden.
Hvad er din ide?
Vil skat anse det som et hovederhverv, eller som et bierhverv.
Kunderne.

2. Budgettet.
Sørg for at lave et let og overskueligt budget, der findes mange forskellige budgetter på nettet.
Sørg for at få alt med, også de små poster.
Når budgettet er lavet, kan se hvor meget skal omsætte for pr. mdr. for at det kan løbe rundt, og gerne give overskud så du kan løn.

3. Forretningsplanen.
Forretningsplanen er en god ting at have, men bestemt ikke et krav.
Forretningsplanen beskriver din virksomhed, starten og udviklingen.
Skal man låne penge til virksomheden, kræver mange banker at man har en forretningsplan.

4. Første møde med banken.
Aftal et møde med 2-3 banker og høre hvad de kan tilbyde, og om de vil være med til at financier opstarten. Vær opmærksom på renter på både lån og evt. kassekredit, rådgivning, support, gebyr.

5. Kontor.
Hvilken adresse skal virksomheden have. Bor du til leje i et boligselvskab, er det ikke sikkert at man må have en virksomheds adresse der.
Skal du leje et kontor, tænk på hvor meget tid du skal bruge kontoret, kan det betale sig at have et fysisk kontor, eller kan man nøjes med at have et virtuelt kontor.

6. Ansatte.
Skal du have ansatte, eller kan du klare det hele selv.
Husk hvis du skal have ferieafløser, skal også du registreres som arbejdsgiver.

7. Moms.
Omsætter du for over 50.000 kr. om året, skal du moms registreres.
Omsætningen er det faktiske vare salg, og altså ikke overskuddet.
Ved du endnu ikke om du kan omsætte for over 50.000 kr. kan du registrere sig senere, dog senest når man kan se at man vil omsætte for over 50.000 kr.

8. Virksomhedsform.
Find ud af hvilken virksomhedsform, der passer bedst til netop din virksomhed.

9. Registrering af virksomheden.
Har du fået en godkendelse fra banken, og fundet en adresse, er du klar til at registrere dig.
Registrering af virksomheden foregår elektronisk, via webreg.dk.
Når registeringen er gennemført, vil du få et registreringsbevis med et CVR. Nr. og et moms nr. med posten. 

10. Forsikringer.

Inden du ringer til forsikrings skaberne, sæt dig ned med et stykke papir, og find ud af hvilke forsikringer der er lovpligtige og nødvendige, hvilke der er rare at have, og dem du absolut ikke skal have.
Så er du bedst forberedt, for husk på at forsikrings agenterne er uddannet til at sælge forsikringer, også dem du ikke har brug for. ( Det er ikke alle forsikrings agenter der sådan, men har snakket med nogle der kan være rigtig overbevisende)
Tag kontakt til 3 forsikringsselvskaber og bestil nogle tilbud. Men lad være med kun og kigge på prisen. Kig på hvad dækker den og hvad dækker den ikke, selvrisikoen, er der undtagelser i dækningen, det er jo den hvis uheldet er ude, der skal sikre din overlevelse.

11. Indkøb.
Hvad skal der indkøbes, evt. varelager, biler, it.
Selv de mindste ting såsom papir, kuglepenne, clips.

12. Regnskab og revisor.
Kan du selv lave regnskab, selv om skat ikke kræver, et decideret regnskab ved enkeltmandsvirksomheder, kan de kræve et simplet regnskab med bilag.
Det kan godt betale sig at rådføre sig med en revisor, det kan spare dig for en masse tid og penge.

13. Budgettet.
Det endelige budget. Nu skulle du gerne have alle de faktiske tal, du skal bruge til dit budget. Husk også en post til uforudsete udgifter.

14. Indtjening og kapital.
Vær realistisk og tænk over, hvornår begynder der at komme en fornuftig indtjening. Hvor meget kapital skal der til, for at overleve indtil indtjeningen kommer.
Læg det ind i budgettet som en drift kredit.

15. Overvejelsen.
Stop op og tænk/snak det hele igennem med familien.
Mangler der noget, kan der løbe rundt, er det det du/i brænder for.
For er efter er der ingen vej tilbage, hvis du skal låne pengene.

16. Banken.
Nu er der kun tilbage, at tage i banken med dit nye budget og cvr.nr, og får oprettet en konto og evt. lån/kassekredit.
Håber det kunne bruges.
HELD OG LYKKE.
-

34 kommentarer :

 1. Hej allesammen!
  Jeg er Agnes, som i øjeblikket bor i Odense, Danmark. Jeg er enke i øjeblikket med to børn, og jeg var fast i en økonomisk situation i april, og jeg havde brug for at refinansiere og betale mine regninger. Jeg forsøgte at søge lån fra forskellige lånefirmaer både privat og virksomhed, men aldrig med succes, og de fleste banker faldt min kredit. Men som Gud ville have det, blev jeg introduceret til en Co-operative Runs af en Guds mand, en privat lånegiver, der gav mig et lån på 55.000 euro og i dag er en virksomhedsejer og mine børn trives i øjeblikket, hvis Du skal kontakte et firma med henvisning til sikring af et lån uden sikkerhedsstillelse, ingen kreditcheck, ingen medunderskriver med kun 2% rente og bedre tilbagebetalingsplaner og tidsplan, kontakt venligst Dante Paola via email: dantecooperativehelp@hotmail.com Han ved ikke, at jeg gør dette, men jeg er så glad nu, og jeg besluttede at lade folk vide mere om ham, og jeg vil også have, at Gud velsigner ham mere. Du kan kontakte ham via sin email: dantecooperativehelp@hotmail.com for hurtig chat eller whatsapp / +35677926593

  Tak
  Agnes

  SvarSlet
 2. Har du brug for midler til at etablere din egen virksomhed Jeg hedder Shamla Biba, jeg er en privat långiver, der giver lån til privatpersoner og virksomheder. Nægtes så mange banker? Har du brug for finansiering til at etablere din virksomhed? har du brug for finansiering til at udvide din virksomhed? Har du brug for et personligt lån? kdfin11@gmail.com

  SvarSlet
 3. Hej alle derude, jeg håber du er okay ??? Mine navne er fru Melissa Nicholas. Jeg kommer fra Kansas, for nogle måneder siden blev jeg suget i en dårlig økonomisk situation, og jeg havde brug for et presserende lån til at betale mine regninger og komme tilbage på mine fødder økonomisk på grund af min nuværende økonomiske situation, nægtede min bank at give mig et lån, så jeg blev efterladt uden anden mulighed end at søge et usikret lån online i min undersøgelsesproces, jeg var offer for bedrageri, og jeg tabte næsten 750 dollar, og jeg havde mere problemer, og jeg gav næsten op håb om at få et lån, indtil jeg fandt en online indlæg posten var et fælles vidnesbyrd fra hr. frank fra Charleston stater, der vidner om, hvordan han fik $ 50.000 fra Kathy Finance Inc. efter at have læst stillingen jeg besluttede at kontakte Kathy Finance Inc. via email: (kathyrichardfinance@hotmail.com) kontakt delt i indlægget, blev min usikrede lån anmodning på $ 350.000 godkendt inden for 72 timer efter min anmodning og mit lån blev betalt på min bankkonto uden udeladelse.

  Jeg vil gerne udtrykke min dybe taknemmelighed og også rådgive lånesøgere derude for at være meget årvågen, fordi der er mange svindlere derude med det eneste formål at bedrage de uskyldige lånesøgere, så jer skal være forsigtige og årvåge .. for dem der har brug for et lån jeg anbefaler Kathy Finance Inc, kan du kontakte virksomheden via e-mail: (kathyrichardfinance@hotmail.com)

  Tak for at have læst mit vidnesbyrd, jeg ønsker dig lykke.

  Dine,
  Melissa Nicholas.

  SvarSlet
 4. Hej alle derude, jeg håber du er okay ??? Mine navne er fru Melissa Nicholas. Jeg kommer fra Kansas, for nogle måneder siden blev jeg suget i en dårlig økonomisk situation, og jeg havde brug for et presserende lån til at betale mine regninger og komme tilbage på mine fødder økonomisk på grund af min nuværende økonomiske situation, nægtede min bank at give mig et lån, så jeg blev efterladt uden anden mulighed end at søge et usikret lån online i min undersøgelsesproces, jeg var offer for bedrageri, og jeg tabte næsten 750 dollar, og jeg havde mere problemer, og jeg gav næsten op håb om at få et lån, indtil jeg fandt en online indlæg posten var et fælles vidnesbyrd fra hr. frank fra Charleston stater, der vidner om, hvordan han fik $ 50.000 fra Kathy Finance Inc. efter at have læst stillingen jeg besluttede at kontakte Kathy Finance Inc. via email: (kathyrichardfinance@hotmail.com) kontakt delt i indlægget, blev min usikrede lån anmodning på $ 350.000 godkendt inden for 72 timer efter min anmodning og mit lån blev betalt på min bankkonto uden udeladelse.

  Jeg vil gerne udtrykke min dybe taknemmelighed og også rådgive lånesøgere derude for at være meget årvågen, fordi der er mange svindlere derude med det eneste formål at bedrage de uskyldige lånesøgere, så jer skal være forsigtige og årvåge .. for dem der har brug for et lån jeg anbefaler Kathy Finance Inc, kan du kontakte virksomheden via e-mail: (kathyrichardfinance@hotmail.com)

  Tak for at have læst mit vidnesbyrd, jeg ønsker dig lykke.

  Dine,
  Melissa Nicholas.

  SvarSlet
 5. God dag

  Har du brug for et lån til ethvert formål? Er du i et økonomisk problem? Har du brug for en økonomisk løsning? Bridge Finance tilbyder kærlighed med en gunstig rente. Vores lån er nemme, billige og hurtige. Kontakt os i dag for at få det lån du har brug for. Vi kan matche ethvert lån med en rentesats på kun 2% til dit budget. Hvis du er interesseret, bedes du straks kontakte os via (adrianbay0008@gmail.com)

  SvarSlet
 6. Hej, jeg hedder Charlotte Müller, jeg er tysk og jeg er general manager for Moon Light Loan Firm. Har du brug for et hurtigt, langt eller kortvarigt lån med en relativt lav rente så lav som 3%? Er økonomiens besvær med at påvirke dig i år? Vi tilbyder sikre og sikre lån email os på (moonlightloanfirm@gmail.com)

  * Søger du penge til at udbetale kreditter og gæld?
  * Søger du finansiering til at oprette din egen virksomhed?
  * Har du brug for private eller erhvervslån til forskellige formål?
  * Søger du lån til at udføre store projekter?
  * Har du brug for et lån på mindre end 24 timer?

  Hvis dit svar er ja, kan jeg hjælpe dig.

  * Jeg kan tilbyde dig op til € 10.000.000 Euro.
  * Du kan vælge mellem 1 til 30 år at tilbagebetale.
  * Du kan vælge mellem månedlige og årlige afdragsplan.
  * Fleksible lånevilkår.

  Venligst hvis du er interesseret, check tilbage med mig via denne email adresse: (moonlightloanfirm@gmail.com)

  Du har 100% garanti for, at du vil modtage dit lån i slutningen af ​​denne lånetransaktion.

  Var lidenskabelige med at gøre økonomisk inklusionstælling.
  Vores lån og investeringsprodukter er designet til at tilbyde dig bekvemmelighed og værdi.

  Varme hilsner
  Fru Charlotte Müller

  SvarSlet
 7. Mine navne er fru Caroline Taylor. Jeg kommer fra Kansas for et par måneder siden blev jeg suget i en dårlig økonomisk situation, og jeg havde brug for et presserende lån til at betale mine regninger og komme tilbage til mine fødder økonomisk på grund af min nuværende økonomiske situation, nægtede min bank at give mig et lån Jeg blev efterladt uden nogen anden mulighed end at søge et usikret lån online i min undersøgelsesproces, jeg var offer for bedrageri, og jeg tabte næsten $ 1000, og jeg havde flere problemer, og jeg gav næsten håbet om at få et lån, indtil jeg fandt en online posten var et fælles vidnesbyrd fra Jerry fra Houston Texas, der vidner om, hvordan han fik $ 50.000 fra JB loan Finance Inc. Efter at have læst stillingen besluttede jeg at kontakte JB loan Finance Inc. via email: (Johnbull711@gmail.com) kontakt delt i indlægget, blev min usikrede låneanmodning på $ 350.000 godkendt inden for 72 timer efter min anmodning, og mit lån blev betalt på min bankkonto uden udeladelse.

  Jeg vil gerne udtrykke min dybe taknemmelighed og også rådgive lånesøgere derude for at være meget årvågen, fordi der er mange svindlere derude med det ene formål at bedrage de uskyldige lånesøgere, så du skal være forsigtig og årvågen .. for dem der har brug for et lån jeg anbefaler Kathy Finance Inc, bedes du kontakte virksomheden via email: (Johnbull711@gmail.com)

  Tak fordi du har læst mit vidnesbyrd, jeg ønsker dig lykke.

  Med venlig,
  Caroline Taylor

  SvarSlet
 8. Mine navne er fru Caroline Taylor. Jeg kommer fra Kansas for et par måneder siden blev jeg suget i en dårlig økonomisk situation, og jeg havde brug for et presserende lån til at betale mine regninger og komme tilbage til mine fødder økonomisk på grund af min nuværende økonomiske situation, nægtede min bank at give mig et lån Jeg blev efterladt uden nogen anden mulighed end at søge et usikret lån online i min undersøgelsesproces, jeg var offer for bedrageri, og jeg tabte næsten $ 1000, og jeg havde flere problemer, og jeg gav næsten håbet om at få et lån, indtil jeg fandt en online posten var et fælles vidnesbyrd fra Jerry fra Houston Texas, der vidner om, hvordan han fik $ 50.000 fra JB loan Finance Inc. Efter at have læst stillingen besluttede jeg at kontakte JB loan Finance Inc. via email: (Johnbull711@gmail.com) kontakt delt i indlægget, blev min usikrede låneanmodning på $ 350.000 godkendt inden for 72 timer efter min anmodning, og mit lån blev betalt på min bankkonto uden udeladelse.

  Jeg vil gerne udtrykke min dybe taknemmelighed og også rådgive lånesøgere derude for at være meget årvågen, fordi der er mange svindlere derude med det ene formål at bedrage de uskyldige lånesøgere, så du skal være forsigtig og årvågen .. for dem der har brug for et lån jeg anbefaler Kathy Finance Inc, bedes du kontakte virksomheden via email: (Johnbull711@gmail.com)

  Tak fordi du har læst mit vidnesbyrd, jeg ønsker dig lykke.

  Med venlig,
  Caroline Taylor

  SvarSlet
 9. God dag

  Har du brug for et lån til ethvert formål? Er du i et økonomisk problem? Har du brug for en økonomisk løsning? Bridge Finance tilbyder kærlighed med en gunstig rente. Vores lån er nemme, billige og hurtige. Kontakt os i dag for at få det lån du har brug for. Vi kan matche ethvert lån med en rentesats på kun 2% til dit budget. Hvis du er interesseret, bedes du straks kontakte os via (adrianbay0008@gmail.com)

  SvarSlet
 10. Hej allesammen. Jeg så kommentarer fra folk, der allerede har fået deres lån fra verdensomspændende lånfirma, og så besluttede jeg at henvende sig under deres anbefalinger og for få timer siden bekræftede jeg på min egen personlige bankkonto et samlet beløb på $ 50.000, som jeg bad om. Dette er virkelig en god nyhed, og jeg rådgiver alle, der har brug for ægte lån til at ansøge via deres email: worldwideloanfirm0@gmail.com eller whatsapp +12133426359 Jeg er glad for at få det lån, jeg bad om.

  SvarSlet
 11. God dag

  Har du brug for et lån til ethvert formål? Er du i et økonomisk problem? Har du brug for en økonomisk løsning? Bridge Finance tilbyder kærlighed med en gunstig rente. Vores lån er nemme, Kontakt os i dag for at få det lån du har brug for. Vi kan matche ethvert lån med en rentesats på kun 2% til dit budget. Hvis du er interesseret, bedes du straks kontakte os via (adrianbay0008@gmail.com)

  SvarSlet
 12. Har du brug for økonomisk bistand af nogen art? Personlige lån? Erhvervslån? Realkreditlån? Landbrugs- og projektfinansiering? Vi giver ud lån til 3% rentesats! Kontakt: (gkfinance01@gmail.com)

  Kontaktperson: Demetrios Daniel
  Kontakt email adresse: gkfinance01@gmail.com
  Skype: gk.finance
  WhatsApp: +447451205806

  3% lånetilbud

  SvarSlet
 13. God dag

  Har du brug for et lån til ethvert formål? Bridge Finance tilbyder kærlighed med en gunstig rente. Vores lån er lette og hurtige. Kontakt os i dag for at få det lån, du har brug for. Vi kan matche ethvert lån med en rente på kun 2% til dit budget. Hvis du er interesseret, så kontakt os straks via (adrianbay0008@gmail.com)

  SvarSlet
 14. Søger du økonomisk hjælp? Vi tilbyder alle typer lån til kun 3%. Hvis du er interesseret hurtigt Kontakt: saara.kemi@gmail.com

  SvarSlet
 15. Søger du økonomisk hjælp? Vi tilbyder alle typer lån til kun 3%. Hvis du er interesseret hurtigt Kontakt: saara.kemi@gmail.com

  SvarSlet
 16. Hej alle derude, jeg håber I er i orden ??? Mine navne er fru Melissa Nicholas, jeg kommer fra Kansas, for et par måneder siden blev jeg suget ind i en dårlig økonomisk situation, og jeg havde brug for et presserende lån for at betale mine regninger og komme tilbage på mine fødder økonomisk på grund af min nuværende økonomiske situation, min bank nægtede at give mig et lån, så jeg ikke havde nogen anden mulighed end at kigge efter et usikret lån online, i løbet af min undersøgelse var jeg et offer for svig, og jeg mistede næsten $ 750, og jeg var i mere problemer, og jeg næsten gav håber på at få et lån, indtil jeg fandt et online-indlæg. Stillingen var et delt vidnesbyrd fra hr. Frank fra Charleston stater, der vidner om, hvordan han fik $ 50.000 fra Kathy Finance Inc. efter at have læst indlægget, besluttede jeg at kontakte Kathy Finance Inc. via e-mail: (kathyrichardfinance@hotmail.com) kontakt deles i stillingen, min usikrede låneanmodning på $ 350.000 blev godkendt inden for 72 timer efter min anmodning, og mit lån blev betalt på min bankkonto uden undladelse.

  Jeg vil udtrykke min dybe taknemmelighed og også rådgive lånesøgende derude om at være meget årvågne, fordi der er mange svindlere derude med det eneste formål at svindle de uskyldige lånesøgere, så I er nødt til at være forsigtige og årvågen .. for dem der har brug for et lån. Jeg anbefaler Kathy Finance Inc, du kan kontakte firmaet via e-mail: (kathyrichardfinance@hotmail.com)

  Tak for at have læst mit vidnesbyrd, jeg ønsker dig held og lykke.

  Dine,
  Melissa Nicholas.

  SvarSlet
 17. Hej alle derude, jeg håber I er i orden ??? Mine navne er fru Melissa Nicholas, jeg kommer fra Kansas, for et par måneder siden blev jeg suget ind i en dårlig økonomisk situation, og jeg havde brug for et presserende lån for at betale mine regninger og komme tilbage på mine fødder økonomisk på grund af min nuværende økonomiske situation, min bank nægtede at give mig et lån, så jeg ikke havde nogen anden mulighed end at kigge efter et usikret lån online, i løbet af min undersøgelse var jeg et offer for svig, og jeg mistede næsten $ 750, og jeg var i mere problemer, og jeg næsten gav håber på at få et lån, indtil jeg fandt et online-indlæg. Stillingen var et delt vidnesbyrd fra hr. Frank fra Charleston stater, der vidner om, hvordan han fik $ 50.000 fra Kathy Finance Inc. efter at have læst indlægget, besluttede jeg at kontakte Kathy Finance Inc. via e-mail: (kathyrichardfinance@hotmail.com) kontakt deles i stillingen, min usikrede låneanmodning på $ 350.000 blev godkendt inden for 72 timer efter min anmodning, og mit lån blev betalt på min bankkonto uden undladelse.

  Jeg vil udtrykke min dybe taknemmelighed og også rådgive lånesøgende derude om at være meget årvågne, fordi der er mange svindlere derude med det eneste formål at svindle de uskyldige lånesøgere, så I er nødt til at være forsigtige og årvågen .. for dem der har brug for et lån. Jeg anbefaler Kathy Finance Inc, du kan kontakte firmaet via e-mail: (kathyrichardfinance@hotmail.com)

  Tak for at have læst mit vidnesbyrd, jeg ønsker dig held og lykke.

  Dine,
  Melissa Nicholas.

  SvarSlet
 18. Hej alle derude, jeg håber I er i orden ??? Mine navne er fru Melissa Nicholas, jeg kommer fra Kansas, for et par måneder siden blev jeg suget ind i en dårlig økonomisk situation, og jeg havde brug for et presserende lån for at betale mine regninger og komme tilbage på mine fødder økonomisk på grund af min nuværende økonomiske situation, min bank nægtede at give mig et lån, så jeg ikke havde nogen anden mulighed end at kigge efter et usikret lån online, i løbet af min undersøgelse var jeg et offer for svig, og jeg mistede næsten $ 750, og jeg var i mere problemer, og jeg næsten gav håber på at få et lån, indtil jeg fandt et online-indlæg. Stillingen var et delt vidnesbyrd fra hr. Frank fra Charleston stater, der vidner om, hvordan han fik $ 50.000 fra Kathy Finance Inc. efter at have læst indlægget, besluttede jeg at kontakte Kathy Finance Inc. via e-mail: (kathyrichardfinance@hotmail.com) kontakt deles i stillingen, min usikrede låneanmodning på $ 350.000 blev godkendt inden for 72 timer efter min anmodning, og mit lån blev betalt på min bankkonto uden undladelse.

  Jeg vil udtrykke min dybe taknemmelighed og også rådgive lånesøgende derude om at være meget årvågne, fordi der er mange svindlere derude med det eneste formål at svindle de uskyldige lånesøgere, så I er nødt til at være forsigtige og årvågen .. for dem der har brug for et lån. Jeg anbefaler Kathy Finance Inc, du kan kontakte firmaet via e-mail: (kathyrichardfinance@hotmail.com)

  Tak for at have læst mit vidnesbyrd, jeg ønsker dig held og lykke.

  Dine,
  Melissa Nicholas.

  SvarSlet
 19. Hej alle derude, jeg håber I er i orden ??? Mine navne er fru Melissa Nicholas, jeg kommer fra Kansas, for et par måneder siden blev jeg suget ind i en dårlig økonomisk situation, og jeg havde brug for et presserende lån for at betale mine regninger og komme tilbage på mine fødder økonomisk på grund af min nuværende økonomiske situation, min bank nægtede at give mig et lån, så jeg ikke havde nogen anden mulighed end at kigge efter et usikret lån online, i løbet af min undersøgelse var jeg et offer for svig, og jeg mistede næsten $ 750, og jeg var i mere problemer, og jeg næsten gav håber på at få et lån, indtil jeg fandt et online-indlæg. Stillingen var et delt vidnesbyrd fra hr. Frank fra Charleston stater, der vidner om, hvordan han fik $ 50.000 fra Kathy Finance Inc. efter at have læst indlægget, besluttede jeg at kontakte Kathy Finance Inc. via e-mail: (kathyrichardfinance@hotmail.com) kontakt deles i stillingen, min usikrede låneanmodning på $ 350.000 blev godkendt inden for 72 timer efter min anmodning, og mit lån blev betalt på min bankkonto uden undladelse.

  Jeg vil udtrykke min dybe taknemmelighed og også rådgive lånesøgende derude om at være meget årvågne, fordi der er mange svindlere derude med det eneste formål at svindle de uskyldige lånesøgere, så I er nødt til at være forsigtige og årvågen .. for dem der har brug for et lån. Jeg anbefaler Kathy Finance Inc, du kan kontakte firmaet via e-mail: (kathyrichardfinance@hotmail.com)

  Tak for at have læst mit vidnesbyrd, jeg ønsker dig held og lykke.

  Dine,
  Melissa Nicholas.

  SvarSlet
 20. Hej, har du et presserende behov for et forretningslån, et personligt lån eller et realkreditlån? Hvis ja, vil jeg anbefale dig at kontakte os på Sunshine Financial Group via denne e-mail-adresse (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) for at få dit lån inden for 24 til 48 timer. Vi tilbyder garanteret hjælp til at få et lån.

  Vores organisation yder hjælp til at få et lån til personer, der har presserende behov for økonomisk hjælp, og vi har gjort dette i mere end 5 år.

  Vi leverer lån over hele verden.

  Funktioner og fordele
  Uanset om du leder efter ekstra kontanter til at købe en bil eller et hus, et lån til at rydde din gæld eller endda til bryllup, skal du stole på SFGI for at gøre det muligt. Vores lånetjeneste giver dig adgang til:

  - Anvend når som helst og hvor som helst
  - Et kontant lån fra € 2.000 op til € 20 millioner
  - En overkommelig årlig sats på 2,0 til 3,0%.
  - Fleksible tilbagebetalingsmuligheder; vælg fra 1 til 30 år
  - Vi tilbyder både sikrede og usikrede lån
  - INGEN skjulte afgifter.

  Sunshine Financial Group er et omfattende finansielt servicefirma, der er forpligtet til at hjælpe dig med at forbedre din langsigtede økonomiske succes. Vores tilpassede programmer er designet til at hjælpe med at vokse, beskytte og bevare din rigdom ved at levere personlig service og ekspertise.

  For mere information, kontakt os via
  E-mail: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com)
  (WhatsApp: 00447903159998)

  Tak skal du have
  Susan Benson

  SvarSlet
 21. Sky Wealth lån Firm, vi giver lån til en rente 0f 3%.

  God dag sir / ma am.

  Vi er en privat virksomhed, og vi tilbyder lån til lave renter ved fastsættelsen af lånebeløbet er mellem 100 mio. Lånefordringer på 1.000 euro til forretningsudvikling: kant / forretningsudvidelse konkurrenceevne.

  Vi tilbyder forskellige lån

  * Personlige lån (sikrede og usikrede)
  * Forretningsmæssige lån (sikrede og usikrede)
  * Konsolideringslån

  Ingen forhåndsgebyrer
    

  Vi takker dig for at have taget dig tid til at læse denne annonce.
  For mere information og forespørgsler, send e-mail til os i dag
  skywealthloanfirm@gmail.com
  skywealthloanfirm@gmail.com
  skywealthloanfirm@gmail.com


  Fru Mary Mason.

  SvarSlet
 22. Sky Wealth lån Firm, vi giver lån til en rente 0f 3%.

  God dag sir / ma am.

  Vi er en privat virksomhed, og vi tilbyder lån til lave renter ved fastsættelsen af lånebeløbet er mellem 100 mio. Lånefordringer på 1.000 euro til forretningsudvikling: kant / forretningsudvidelse konkurrenceevne.

  Vi tilbyder forskellige lån

  * Personlige lån (sikrede og usikrede)
  * Forretningsmæssige lån (sikrede og usikrede)
  * Konsolideringslån

  Ingen forhåndsgebyrer
    

  Vi takker dig for at have taget dig tid til at læse denne annonce.
  For mere information og forespørgsler, send e-mail til os i dag
  skywealthloanfirm@gmail.com
  skywealthloanfirm@gmail.com
  skywealthloanfirm@gmail.com


  Fru Mary Mason.

  SvarSlet
 23. Sky Wealth lån Firm, vi giver lån til en rente 0f 3%.

  God dag sir / ma am.

  Vi er en privat virksomhed, og vi tilbyder lån til lave renter ved fastsættelsen af lånebeløbet er mellem 100 mio. Lånefordringer på 1.000 euro til forretningsudvikling: kant / forretningsudvidelse konkurrenceevne.

  Vi tilbyder forskellige lån

  * Personlige lån (sikrede og usikrede)
  * Forretningsmæssige lån (sikrede og usikrede)
  * Konsolideringslån

  Ingen forhåndsgebyrer
    

  Vi takker dig for at have taget dig tid til at læse denne annonce.
  For mere information og forespørgsler, send e-mail til os i dag
  skywealthloanfirm@gmail.com
  skywealthloanfirm@gmail.com
  skywealthloanfirm@gmail.com


  Fru Mary Mason.

  SvarSlet
 24. God dag

  Har du brug for et lån til ethvert formål? Er du i et økonomisk problem? Bridge Finance garanteres ved levering af finansielle tjenester til kunder med en gunstig rente. Vores lån er lette og hurtige. Kontakt os i dag for at få det lån, du har brug for. Vi kan matche ethvert lån med en rente på 2% til dit budget. Hvis du er interesseret, så kontakt os straks via (adrianbay0008@gmail.com)

  SvarSlet
 25. Er du forsøgt at ansøge om presserende lån uden succes eller ikke har taget skridt, fordi de muligheder, du har overvejet, ikke inspirerer tillid? Din bank tilbyder ikke dig et øjeblikkeligt svar? Hastige lån er et stadig mere efterspurgt alternativ, især i tilfælde, hvor det forventes, situation banker på vores dør, og vi har problemer med at påtage os en udgift. Hvis du leder efter et presserende lån i dag, er du nået til det rigtige sted. Ansøg om et hurtigt og nemt lån til at betale dine regninger og finde finansiering til at oprette dine egne Business Project til den laveste rente på 2%. Kontakt os i dag via e-mail: joyloan347@gmail.com whatsapp; +306982127743

  SvarSlet
 26. Er du forsøgt at ansøge om presserende lån uden succes eller ikke har taget skridt, fordi de muligheder, du har overvejet, ikke inspirerer tillid? Din bank tilbyder ikke dig et øjeblikkeligt svar? Hastige lån er et stadig mere efterspurgt alternativ, især i tilfælde, hvor det forventes, situation banker på vores dør, og vi har problemer med at påtage os en udgift. Hvis du leder efter et presserende lån i dag, er du nået til det rigtige sted. Ansøg om et hurtigt og nemt lån til at betale dine regninger og finde finansiering til at oprette dine egne Business Project til den laveste rente på 2%. Kontakt os i dag via e-mail: joyloan347@gmail.com whatsapp; +306982127743

  SvarSlet
 27. Hej

  Har du brug for et lån til et personligt formål eller til dine forretningsbehov? Her er gode nyheder for dig. Du er på det rigtige sted. Vi har kapacitet til at yde forretnings- og personlige lån / lån til virksomheder og enkeltpersoner til en rente på 3%.
  E-mail: azertmorter@gmail.com
  whatsapp: +13219993670
  Alexander Alexis
  garanteret lånetilbud

  SvarSlet
 28. Hej

  Har du brug for et lån til et personligt formål eller til dine forretningsbehov? Her er gode nyheder for dig. Du er på det rigtige sted. Vi har kapacitet til at yde forretnings- og personlige lån / lån til virksomheder og enkeltpersoner til en rente på 3%.
  E-mail: azertmorter@gmail.com
  whatsapp: +13219993670
  Alexander Alexis
  garanteret lånetilbud

  SvarSlet
 29. {Code360 Loan}
  Bed om en hurtig og bekvem måde at betale regninger og
  forny din projektfinansiering til den billigste pris
  2%? kontakt os i dag på: Code360optionsloancompany@gmail.com at låne penge inden for 48 timer.
  I øjeblikket tilbyder vi uddannelseslån, forretningslån,
  Prioritetslån, landbrugslån, Personligt lån, Autolån osv.
  har brug for en kredit med en bestemt interesse. Jeg er certificeret registreret
  långiver. Legit, du kan kontakte vores kundesupport i dag, hvis du er interesseret i lån, e-mail: helpdesk@xtradeoption.com

  Lånsformularer
  (1) Navn:
  (2) Fødselsdato:
  (3) Køn:
  (4) Min ægteskabelig status:
  (5) Adresse:
  (6) By:
  (7) Og stat / provins:
  (8) Postnummer /
  (9) Land:
  (10) Telefon:
  (11) Min e-mail:
  (12) med formålet med lånet:
  (13) Lånebeløb:
  Kontakt låneansvarlig via e-mail: (Code360optionsloancompany@gmail.com) Og for information, kontakt vores webadresse: https://xtradeoption.com/banking/

  Gud bevare,
  Fru Kim

  SvarSlet
 30. Sky Wealth lån Firm, vi giver lån til en rente 0f 3%.

  God dag sir / ma am.

  Vi er en privat virksomhed, og vi tilbyder lån til lave renter ved bestemmelse af lånebeløbet er mellem 100 mio. Låneforpligtelser på 1.000 Euro-lån til forretningsudvikling: kant / forretningsudvidelse konkurrenceevne.

  Vi tilbyder forskellige lån

  * Personlige lån (sikrede og usikrede)
  * Forretningsmæssige lån (sikrede og usikrede)
  * Konsolideringslån

  Ingen forhåndsgebyrer
    

  Vi takker dig for at have taget dig tid til at læse denne annonce.
  For mere information og forespørgsler, send e-mail til os i dag
  skywealthloanfirm@gmail.com
  skywealthloanfirm@gmail.com
  skywealthloanfirm@gmail.com


  Fru Mary Mason.

  SvarSlet
 31. Sky Wealth lån Firm, vi giver lån til en rente 0f 3%.

  God dag sir / ma am.

  Vi er en privat virksomhed, og vi tilbyder lån til lave renter ved bestemmelse af lånebeløbet er mellem 100 mio. Låneforpligtelser på 1.000 Euro-lån til forretningsudvikling: kant / forretningsudvidelse konkurrenceevne.

  Vi tilbyder forskellige lån

  * Personlige lån (sikrede og usikrede)
  * Forretningsmæssige lån (sikrede og usikrede)
  * Konsolideringslån

  Ingen forhåndsgebyrer
    

  Vi takker dig for at have taget dig tid til at læse denne annonce.
  For mere information og forespørgsler, send e-mail til os i dag
  skywealthloanfirm@gmail.com
  skywealthloanfirm@gmail.com
  skywealthloanfirm@gmail.com


  Fru Mary Mason.

  SvarSlet
 32. Sky Wealth lån Firm, vi giver lån til en rente 0f 3%.

  God dag sir / ma am.

  Vi er en privat virksomhed, og vi tilbyder lån til lave renter ved bestemmelse af lånebeløbet er mellem 100 mio. Låneforpligtelser på 1.000 Euro-lån til forretningsudvikling: kant / forretningsudvidelse konkurrenceevne.

  Vi tilbyder forskellige lån

  * Personlige lån (sikrede og usikrede)
  * Forretningsmæssige lån (sikrede og usikrede)
  * Konsolideringslån

  Ingen forhåndsgebyrer
    

  Vi takker dig for at have taget dig tid til at læse denne annonce.
  For mere information og forespørgsler, send e-mail til os i dag
  skywealthloanfirm@gmail.com
  skywealthloanfirm@gmail.com
  skywealthloanfirm@gmail.com


  Fru Mary Mason.

  SvarSlet
 33. Hej allesammen,

  Jeg hedder fru hamza Irena. Jeg bor på dansk, og jeg er en glad kvinde i dag? og jeg fortalte mig selv, at enhver långiver, der redder min familie fra vores dårlige situation, vil jeg henvise enhver person, der leder efter lån til hende, hun gav mig lykke til mig og min familie, jeg havde brug for et lån på 20.000,00 euro for at starte mit liv overalt, da jeg er enlig mor med 3 børn, mødte jeg denne ærlige og gudsfrygtige mandelånsudlåner, der hjælper mig med et lån på 20.000,00 euro, han er en gud, der frygter mand, hvis du har brug for lån og du betaler lånet tilbage. Kontakt ham, fortæl ham, at det er fru hamza Irena, der henviser dig til ham. Kontakt Mr. Trust Smith via e-mail: (trustloancompany279@gmail.com)

  Hans firma whatapp-nummer: +380 507576274

  SvarSlet
 34. Vil du låne, og ved du ikke, hvor du kan få et rigtigt lån?
  Ønsker du at starte en virksomhed, men du har ingen kapital?
  Har du brug for at ansøge om et lån af en eller anden grund?

  Dit håb er endelig her, da vi giver hurtige og pålidelige lån til dem, vores service er 100% ægte og garanterer dig at få dit lån, når du ansøger. Kontakt os via e-mail og godkend i dag på: elenanino0007@gmail.com

  Vær hilset,
  Elena
  elenanino0007@gmail.com

  SvarSlet